Mandag, den 12. november 2018
Erhverv & økonomi

Søg på nettet: 

Erhverv 
Erhverv & økonomi

Du er her: Home > Erhverv & økonomi > Erhvervsinformation
 
Erhvervsinformation....
Find fakta og oplysninger om diverse erhverv.
Andre sites...
 
Butikker og websites:
Side 1 af 2
[Forrige|1|2|Næste]
 • Aagaard Lund ApS - Har dig eller din virksomhed fået et svar fra SKAT som du/I mener er forkert, og har du eller din virksomhed brug for professionel bistand til at gennemskue sagen og klage over eventuelle fejlvurderinger? Vores firma, Aagaard Lund, er en selvstændig virksomhed, der tilbyder vejledning til både virksomheder og private i sager, der drejer sig om skat. Aagaard og Lunds kernekompetencer er at hjælpe private skatteydere med at vinde deres sag gennem det administrative klagesystem. Du bør altid alliere dig med certificerede rådgivere, når du har behov for at føre en sag. Vores virksomhed ledes af fuldmægtige advokater med mange års erfaring, og derudover benytter vi os også af eksterne skatterevisorer. Er du bange for, at det bliver for dyrt at føre sag mod SKAT? Spekulér ikke mere på det! Omkostningerne til sagen mod Skat dækkes nemlig altid med minimum 50 og helt op til 100 hvis du vinder sagen. Med omfattende erfaring med SKAT, fokus på professionel rådgivning, samt rimelige priser, er vi dit go-to firma, når du har brug for vejledning til at udrede trådene i en skattesag. Du skal blot sende os det dokument, der viser den afgørelse fra SKAT, som du eller din virksomhed er uforstående overfor, og så ordner vi hos Aagaard og Lund resten. Har du svært ved at afgøre, om du bør anke eller ej, så tager vi gerne et uforpligtende kig på din situation. Aagaard Lunds kontor, der findes på Flæsketorvet 68, 1711 København V holder åbent alle ugens hverdage fra 09:00 til 16:00 og ellers kan du altid få fat på os på 70 70 18 99. Vi ser frem til at hjælpe dig Aagaard Lund ApS Flæsketorvet 68 1711 København V 70 70 18 99
 • Advokat Frederik Bue Johnsen c/o Homann Advokater - Leder du et omfattende byggeprojekt, og vil du gerne sikre dig, at der er taget højde for alle detaljer i sagen? Så er det en god idé at kontakte Byggeadvokten ved Advokat Frederik Bue Johnson. Byggeadvokaten yder letforståelig advokatrådgivning indenfor entreprise og byggeri. Rådgivning tilbydes til private såvel som offentlige kunder. Byggeadvokatens specialer er bl.a. kontrakter og udbud og rets- og voldgiftssager, selvfølgelig til en fordelagtig pris. I en entreprisesag er man altid stillet overfor mange svære valg, og af denne grund kan det give en følelse af tryghed at samarbejde med en juridisk ekspert. Byggeadvokatens fornemmeste opgave er at styre udenom konflikter, gennem juridisk rådgivning af højeste kvalitet. Du finder Byggeadvokaten på Amagertorv 11 i København. Har du spørgsmål kan du altid at tage kontakt til Byggeadvokaten på e-mail fbj@homannlaw.dk eller på vores telefonnummer 33 15 01 02 Vi glæder os til at stå til rådighed i din entreprisesag.
 • Architect Elin Donskov - Arkitekt MAA Elin Donskov | Byg til - Byg nyt - uden at flytte. Overvejder du at ændre designet på dit hjem eller arbejdsplads. Arkitekt MAA Elin Donskov tilbyder at hjælpe under hele processen - fra idé til nøglefærdig byggeri! Få arkitekt hjælp til at opnå det du drømmer om!. Se mere på vores hjemmeside www.donskov-ark.dk.
 • Boxcare Aps - Boxcare råder over velholdte, rene og lyse haller indrettet med depotrum i forskellige størrelser, Som du kan få adgang til gennem en pinkode til sikkerhedssystemet og boxen åbner du med en Nøgle som kun du har rådighed over. Du kan få et rum på 1 m2 og op til 20 m2.
 • Brædstrup Klinik for Fysioterapi ApS - I Brædstrup klinik for fysioterapi kan du modtage flere forskellige behandlingsmetoder med kroppen i centrum. Forskning har længe vist, at brugen af flere behandlingstyper ofte giver et godt behandlingsforløb og et godt resultat for patienten. I klinikken tilbydes adskillige behandlinger, der alle har til formål at hjælpe mennesker, der har udfordringer med kroppen. Heriblandt tilbyder de akupunktur og massage i klinikken i Brædstrup. Inden en behandling påbegyndes har deres medarbejdere altid en samtale med patienten så de på bedste vis kan få indblik i dine problemstillinger. Sådan kan de på bedste vis sikre, at de sammensætter et behandlingsforløb, der giver det bedste resultat for patienten. Vil du gerne have tilrettelagt et træningsprogram eller ønsker du hjælp til at mindske dine smerter, hjælper medarbejderne hos Brædstrup klinik for fysioterapi dig meget gerne. Du kan kontakte dem pr. mail på adressen fys-klinikken@hotmail.com eller telefonisk på 75 75 30 77. Ønsker du at vide mere om deres behandlinger, kan du læse mere om klinikken på deres hjemmeside www.braedstrup-fys.dk. Brædstrup Klinik for Fysioterapi ApS Søgade 52 B 8740 Brædstrup 75753077
 • Brugtmoms - Her kan du læse artikler omkring reglerne for brugtmoms og en masse andet om moms generelt.
 • Careerjet.dk - Søgemaskine for jobs i Danmark - Careerjet.dk er en jobsøgemaskine i Danmark. Den gør det muligt at gennemsøge et voksende antal jobtilbud fra firmaer og andre jobsites og er nemmere og hurtigere for brugeren end at besøge hvert enkelt site.
 • Coachskolen ApS - Coachskolen.com arbejder med, at uddanne psykologiske coaches som har fokus på, at give kursisten helt specifikke værktøjer til, at lære og forstå alle niveauer i coachforløbet. Coachskolen ligger i Århus men der ligger også afdelinger i København og Birkerød. Coachskolen tilbyder også mulighed for, at par, enkeltpersoner og familier kan coaches. Uanset i hvilken sammenhæng det måtte være, lever virksomheden for at overholde etiske regelsæt og de har en ambition om, at kursisterne til en hver tid går igennem en kreativ og udfordrende process når de medvirker i uddannelse eller kurser. Virksomheden har som fokus punkt, at alle skal lære at elske sig selv, de skal lære sig selv at kende og acceptere sig selv. Udover læren om sig selv, behandling og skoling, så udbyder virksomheden også kursus i at starte egen virksomhed. På dette kursus vil kursister få brugbar information om hvad der er værd at vide, inden der startes op som selvstændig. Har du lyst til at vide mere om Coachskolen og de services de tilbyder har du mulighed for at besøge hjemmeside www.coachskolen.com og bruge kontaktformularen. Du har også mulighed for at sende en e-mail på coachskolen@gmail.com eller ringe på 29 71 30 80.
 • Frie Funktionærer - Frie Funktionærer er en fagforening for funktionærer og tværfaglig a-kasse. Lavt a-kassekontingent og partipolitisk neutral
 • Henning Rix Fotografi - For mig skabes et godt fotografi ud fra flere evner end blot et klik på kameraet. Det kræver erfaring og dyb indsigt at skabe det rette lys, finde den særlige vinkel eller understøtte et bestemt budskab, og det er altid min motivation at få sammenhæng mellem lys, vinkel og objekt til et flot billede. Og jeg ser frem til at høre, hvad du ønsker dig i dit portræt.
 • Holistisk Center Oase - Hos Holistisk Center Oase er jeg af den overbevisning, at balance mellem sjæl og krop er vejen frem til det bedste velbehag. Derfor har jeg en holistisk tilgang i mine behandlinger og til sundhed i al almindelighed. Jeg er som behandler specialiseret i stress og smertelindring, hvilket jeg i behandlinger med laserterapi, fodzoneterapi og massage hjælper mine klienter med. Min tilgang bygger på anerkendelse for det enkelte menneske og de udfordringer, de står overfor. Den måde jeg behandler på er derfor særligt skabt til din situation og behandlingen tilpasses herefter. Mit mål er at finde årsagen til din stress eller dine smerter, for således at fjerne mere end blot symptomerne. Du kan altid kontakte mig, hvis du har spørgsmål til mine behandlinger eller mig. På min hjemmeside www.centeroase.dk kan du læse mere om behandlingerne og min tilgang. Du kan ringe til mig på telefon 52 82 18 18 eller skrive en mail til info@gedrime.com.
 • Hotelsalg - På denne hjemmeside findes hoteller til salg
 • Hviid Selskabsstiftelse - Hvis du har brug for juridisk rådgivning til oprettelse af et selskab, står advokaterne hos Hviid Selskabsstiftelse klar til at hjælpe dig. Det kan være svært at overskue alle de muligheder, der er og ikke mindst finde ud af, hvilken selskabskonstruktion, der er den bedste for dig. Med vores mangeårige erfaring giver vi dig kompetent rådgivning og får dig godt fra start.
 • Import Konsulenter - Vi er specialister i Import fra KINA og USA. Vi er en gruppe af konsulenter og speditører der tilbyder gratis rådgivning til virksomheder og private vedr.
 • Investejendomme - Investeringsejendomme i Danmark findes på denne hjemmeside
 • Jarolics.dk - Ønsker du at lykkes med dine mål inden for salgsverdenen? Men har du brug for professionel vejledning og motivation? Jarolics Sales Consulting er en moderne virksomhed, stiftet af Thomas Jarolics, kendt fra podcasten “Hårnålens Værdi”. Thomas’ mission er at skabe personlig og professionel udvikling i salgs- og servicebranchen. Thomas er uddannet salgscoach, og brænder for at skabe udvikling i salgsteams gennem coaching. Jarolics Sales Consulting tilbyder derfor ydelser som fx salgskurser, salgstræning og foredrag. Thomas er specialiseret i at identificere de målsætninger, der kan inspirere og rykke det individuelle hold. Af kurser tilbyder Jarolics Sales Consulting bl.a. “Skab værdi for dine kunder” og “The Closing Argument”. Priserne på foredrag, coaching og workshops afhænger af hvilken løsning du vælger, hvor mange i er, og hvor det skal foregå. Jarolics Sales Consulting holder til på Polensgade 10, 2. th., 2300 København S. Er du interesseret i at høre mere, er du velkommen til at kontakte Jarolics Sales Consulting for en uforpligtende samtale. Ring på telefon 50 52 90 40 eller skriv en mail på Jarolics.sc@gmail.com, så vender Thomas tilbage hurtigst muligt.
 • jobselect.dk - Jobbank - her finder du ledige jobs i DK's bedste jobbank og jobdatabase. Det bedste udvalg af ledige jobs - og det bedste udvalg af jobsøgere. Find dit nye job eller medarbejder i vores jobdatabase
[Forrige|1|2|Næste]
 

 
Resurser
Startguiden
Tilmeldelse
Tilmeld din butik

Partnere: Spil for sjov og vind rigtige penge! | Footballworld.dk | FilmNet.dk | NetSpil.dk | Dit link her?
Vilkår | GæstebogenFortæl en ven | Reklame Info | Linkbytte
© Copyright 2000-2018 og alle rettigheder forbeholdt. InternetStart.dk udvikles af: Henrik Lauridsen
  
Send online postkort
Send gratis postkort
Flotte baggrunde
Download flotte baggrunde
InternetStart bruger Cookie
Personlige startside
Min startside
Faktasider
Månedens baggrund
Google Maps
Horoskoper
Søgemaskiner
Køb og salg
Egne favoritlinks
Google Kort
Hvad er klokken?
Verdensur
Mål og vægt
Søg på nettet
Find vej
Læs post via webmail
God som startsider
Send fødselsdagskort
Baggrund til skrivebord
Webmail - læs din post